ReXon Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199164184695/ Link do steam oskarżonego: hubert ( nie moge znaleźć jego steama ) , https://steamcommunity.com/id/DjPiko Nick oskarżonego: hubert , DjPiko BEZZZKITU Opis sytuacji: najpierw dostałem bana z powodem " test ip" od admina DjPiko BEZZZKITU potem, DjPiko BEZZZKITU siedząć na sm_ukryj blokował mnie przez co nie mogłem się ruszyć gdy powiedziałem że ma przestać dostałem bana od huberta za przeszkadzanie w pracy adminowi Serwer: JailBreak Data i godzina zdarzenia:2021-05-29 13:17 1 ban, 2021-05-29 16:22 2 ban Dowody: Demko z mapy obama godzina 16:22 pierwsze rundy , sourceban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 okej wiec bana na 1 minute z powodem " test ip" dostales poniwaz nitos, hubert jak i ja myslelismy ze masz mk, porownalismy twoje ip z szefem okazalo sie ze to nie ty, na nastepnej mapie jb obana powiedzialem na dc ze ide na ukryj zobaczyc czy nie masz haxow bo na innych kontach dostałes vaca, siedziałem runde/2 na sm_ukryj i patrzylem czy nie masz wh idt po czym mowisz ze ktos siedzi na ukryju i cie blokuje, (nie wiedzialem o tym)jak i zdradzasz moja pozycje na ukryj wyszedlem z sm_ukryj mija chwila i dostajesz bana, ja nie chcialem ci go nadac, nadał go hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, DjPiko napisał: okej wiec bana na 1 minute z powodem " test ip" dostales poniwaz nitos, hubert jak i ja myslelismy ze masz mk, porownalismy twoje ip z szefem okazalo sie ze to nie ty, na nastepnej mapie jb obana powiedzialem na dc ze ide na ukryj zobaczyc czy nie masz haxow bo na innych kontach dostałes vaca, siedziałem runde/2 na sm_ukryj i patrzylem czy nie masz wh idt po czym mowisz ze ktos siedzi na ukryju i cie blokuje, (nie wiedzialem o tym)jak i zdradzasz moja pozycje na ukryj wyszedlem z sm_ukryj mija chwila i dostajesz bana, ja nie chcialem ci go nadac, nadał go hubert z początku mówiłem ze ktoś na spectate jest ale widząc że nikogo na spekcie nie było to zignorowałem bo byłem już pewny że ktoś na sm_ukryj jest ale w momencie kiedy an starcie rundy nie mogłem sie ruszyć a wyświetlił się twój nick to wiedziałem że jesteś na ukryj i że mnie blokujesz więc powiedziałem żebyś przestał bo nie dało się tak grać kumam praca admina ale na takie rzeczy się patrzy czy kogoś się nie blokuje a zwłaszcza że mówiłem że ktoś mnie blokuje to na logike moglęś się domyśleć że to ty i wyjść z sm_ukryj żeby mnie nie blokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) Ty byqu ale twoja wypowiedz nie sklada sie kupy o co tu sie pultac i pisac skarge dostales bana bo nowe acc i oganiales proste, proste a ze mamielismy na arenie cwaniaczkow to musielismy to sprawdzic i z automatu dostales UB wtf... A to do tego ze powiedziales ze ktos jest na specie ok nie dalbym ci za to bana ale powiedziales piko wypierd3laj ze specta XD... 6 minut temu, YoshimuraEto napisał: an starcie rundy nie mogłem sie ruszyć Hmm jakos nikt z tym nigdy nie mial problem Edytowane 29 Maja 2021 przez hvbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, hvbert napisał: Ty byqu ale twoja wypowiedz nie sklada sie kupy o co tu sie pultac i pisac skarge dostales bana bo nowe acc i oganiales proste, proste a ze mamielismy na arenie cwaniaczkow to musielismy to sprawdzic i z automatu dostales UB wtf... A to do tego ze powiedziales ze ktos jest na specie ok nie dalbym ci za to bana ale powiedzialem piko wypierd3laj ze specta XD... Hmm jakos nikt z tym nigdy nie mial problem to coś mało grasz bo nie raz były problemy z tym jak ktos siedzi na spekcie albo ukryj i blokował osoby żyjące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Skarge połowicznie przyjmuję ponieważ co do sprawdzenia IP ok można tak zrobić, ale żeby dawać bana za "utrudnianie pracy" kiedy sam podejrzany sie zorientowal ze cos jest nie tak xD? Ma grać dalej z mysla "o nikogo nie ma to moge sie odpalic" a w rzeczywistosci wie ze ktos go obserwuje. Wtedy wbijacie do gry i odkladacie sprawdzenie na kiedy indziej lub piszecie na DC zeby inny admin sie tym zajal przy okazji ( ban jak dla mnie niesluszny), a ze nadal go hubert a z odpowiedzi piko i braku wyparcia sie huberta odnosnie tego ze to jednak piko chcial zbanowac albo inaczej to ostrzezenie leci do huberta ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi