Kost3k Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199107104291/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Nitos98 Nick oskarżonego: Nitos Opis sytuacji: Faworyzuje, Nie ogarnia. Dał mi mute z powodu nadużywania mikrofonu, a tylko cicho 3 razy krzyknąłem po czym jak go ktoś wyzywał miał to gdzieś, i powiedział, że się mu słuchawki zacięły. Dał mi fd za fk, po czym ct nie otworzylo cel do 5.00, i już w next mi nie nadał. Serwer: JB 1 Data i godzina zdarzenia: Mapa : jb_clouds_final5 około 18.25 czwartek, 20 maja 2021 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexicano Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Tak było dał mu muta praktycznie za drobne przewinienie a innych graczow faworyzuje i daje ostrzezenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nitosowi zapewne nie chciał dac mute tylko z tej mapy, po wywaleniu serwera wygrała się mapa jb_lego_jail_2k17 i tam krzyczałeś do mikrofonu, namawiałes do RTV po czym nastapila zmiana mapy (mozliwe że nie zdążył nadać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Także może się wypowiem i tak poczekamy na to jak ubt obejrzy demko, ale zaczynając od twojego muta wchodzisz na serwer i 3 razy krzyczysz uuuu uuuu uuuu - widziałeś że jestem gdybyś to zrobił raz okej ale 3 razy to samo więc mhmh. Po drugie Piko coś tam do mnie powiedział już nie pamiętam co tam dokładnie było zrobił to tylko 1 raz i dobrze wie że dostał ostrzeżenie, ja zazwyczaj jak nie ma potrzeby mutować bo ktoś sie poprawi (mówie) to nie mutuje no, ale niektórzy nie potrafią :>. 3 Sam sobie odpowiedziałeś osoba która cię z fk dostała ctbana i dodatkowo dostałeś fd na całą runde - to że warden nie zdążył poprowadzić do 5:00 to każdy dostał fd razem z tobą. Tak przeprosił po tym jak mu powiedziałem co go czeka xD Edytowane 20 Maja 2021 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexicano Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Dobra ale on tak zrobił po czym powiedział przepraszam i napisał na czacie przepraszam więc chyba się poprwaił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nie, z takiej przyczyny, że nie nadał mi od razu po zmianie mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sok_Anansowy Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W dniu 20.05.2021 o 18:39, Kakashi napisał: Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199107104291/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Nitos98 Nick oskarżonego: Nitos Opis sytuacji: Faworyzuje, Nie ogarnia. Dał mi mute z powodu nadużywania mikrofonu, a tylko cicho 3 razy krzyknąłem po czym jak go ktoś wyzywał miał to gdzieś, i powiedział, że się mu słuchawki zacięły. Dał mi fd za fk, po czym ct nie otworzylo cel do 5.00, i już w next mi nie nadał. Serwer: JB 1 Data i godzina zdarzenia: Mapa : jb_clouds_final5 około 18.25 czwartek, 20 maja 2021 Wybaczcie koledze dostał zaproszenie do orc i się poczuł IMO jeśli nie widzisz w tym swojej winy zobacz demko jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) 1:00 - kakashi mówi trzy razy "Uuuu" po czym dostaje muta od nitosa na 30 minut 4:20 - sok zmienia tag z nickiem nitosa po czym nitos mówi mu by zmienił go na nitos król a piko dopowiada po chwili "nitos pała" 4:40 - nitos mówi do piko - "ale mucik leci, ale gag leci" 5:22 - kłótnia nitosa z kakashim: Kakashi - kurwa teraz nitos dajesz mu mute za to ze cie wyzwal albo pisze skarge za faworyzacje Nitos - kto mnie wyzywał Kakashi - pikk Nitos - kiedy, ja nic nie słyszałem Kakashi - no to kurwa sie jebnij Nitos - słuchawki mi przerwały Kakashi - ok Kakashi - ok 9:11 - Figo przedłużył rundę na 2 osoby po czym P4TRYK został zabity 9:21 - Figo zabija zbuntowanego i daje życzenie kakashiemu, P4TRYK mówi " nie ma życzenia, runda się skończyła" i po chwili Figo zabija kakashiego 9:40 - Nitos daje ctbana P4TRYK za nie ogarnianie, ponieważ wprowadził w błąd Figa 9:59 - nitos daje freedaya kakashiemu po czym kilka osób się zbuntowało i Figo nie zdążył dać poleceń i wszyscy mieli fd @ SchMidT Edytowane 29 Maja 2021 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Najwidoczniej Nitos nie czuł się urażony wyzwiskiem piko, mnie moi admini tez prowokuja ale w formie żartu i czy robie z tego jakis problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi