InfinityMarek Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.) avatar na forum Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.) CS:GO Wymiary:(W pikselach) 800x800 Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.) jasna Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice) INFINITY Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Mam nadzieję, że Ci się spodoba. Jak coś chcesz, coś poprawić itp itd pisz na pv forum. https://ibb.co/2ZVskvZ Edytowane 20 Maja 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfinityMarek Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Godzinę temu, Rastafari napisał: Mam nadzieję, że Ci się spodoba. Jak coś chcesz, coś poprawić itp itd pisz na pv forum. https://ibb.co/2ZVskvZ e no tak średnio bo takich wymiarów się nie daje bo napis ucina jak są takie avatary kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Lepsza Jakość Klik Zrobiłem Wersje ciemną do banneru i sygnaturu + zjebałem wersje jasną XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfinityMarek Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Godzinę temu, Killerek napisał: Lepsza Jakość Klik Zrobiłem Wersje ciemną do banneru i sygnaturu + zjebałem wersje jasną XD Dobra jest zajebiście tylko jeszcze będę musiał ogarnąć w photoshopie zdjąć mb zeby mniej ważyło bo trzeba na forum wstawic ej gdybyś mógł zrobić większy napis było by dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 1. Spoiler 2. Spoiler nie jest jakies super ale here u are 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi