Beykrejsa Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 SVIP [2115] MULTI uwziął się na mnie : zabijał pod pretekstem zbyt wolnego wykonania polecenia kazał mi zmienić nick z YoungDaggerDick na inny ponieważ podobno łamię regulamin a osoba która miała nick kuktasiaż jakoś nic nie musiała robić (czytałem regulamin i nic nie było o obraźliwych nickach a pozatym nie obraźałem tym nikogo ) kazał mi cytuje " zjeżdzać z ct bo nie umiem grać a nic złego lub nie zgodnego z regulaminem nie zrobiłem Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie tej sprawy z góry dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 6 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Zastosuj się do wzoru z regulaminu w dziale skargi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 6 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi