wwawdwdadwdadww Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Weariful Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): Mroku Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Prosiłem Mroka o wyjście z ct, gdyż był mapę temu w ct on powiedział, że nie wyjdzie. (powiedziałem to przed nadaniem mi mute) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): Jailbreak Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy); demko jb_anka_gaming_v1 ok 18:47 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 potwierdzam to ze mroku byl w ct na jb_anka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 przyznaje sie nie wiedziałem o tym ze jak ktos ma nie ma mutacji to obowiązuje tez przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Potwierdzam cała sytuejszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Proszę o nadanie ctbana dla gracza MroKu na 120 min za wchodzenie do ct drugą mapę z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi