Zer0Poru Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nick: Pawełek Nick oskarżonego: -członek gangu THC Opis sytuacji: dostałem zaproszenie do gangu i powiedzieli zebym wbil wbilem do gangu dzis bylem w gangu z 3h i mnie wyrzucili dnia 02.05.2021 Serwer: JB#2 Data i godzina zdarzenia: Niewiem od 14 do 18 max Dowody: w logach bedzie 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 wypowiem się jako właściciel gangu. dałem ci okres próbny ( nie musze mówic) dostałes muta więc cie wywaliłem bo nie poprawiłes zachowania/złe zachowanie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 dostalem muta bo powiedzialem 2osoby ida przed cele a ty mnie zaprosiles do gangu i wywaliles po3 h za 1 muta niezly jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Z racji tego że sam byłem w thc jeszcze niedawno, posiadam kilka ciekawych screenów z pw na steamie z właścicielem thc (supreme) Więc jak dla mnie wyrzucił go bezpodstawnie żebym wrócił do THC. Mam nadzieję że te screeny coś wniosą do skargi. Dodam też że zgodnie z regulaminem gangu THC (Regulamin THC) członek może zostać wyrzucony za "dostawanie często mutów,banów,gagów itp." więc za jednego muta nie możesz kogoś kicknąć. A jeśli chodzi o okres próbny "Punkt 13: Właściciel może przyjąć kogoś na okres próbny przy osobach które mają złe zachowanie itp . ( okres próbny zawsze będzie trwał 5 dni )" nie ma nic napisane że zgodnie z tym punktem właściciel może kicknąć za dostanie jednego commsa. Tyle ode mnie. Edytowane 2 Maja 2021 przez Kokonek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 tak jak mówi punkt 13 przyjołem go na okres próbny. Punkt 12: Członek może zostać wyrzucony za:- nie wpłacanie fajek- brak aktywności na serwerze - złamanie regulaminu- obrażanie innych członków- nie poinformowaniu o nieobecnosci- za złamanie regulaminu serwera lub dostawanie często mutów,banów,gagów itp. z tego punktu wynosi że mogłem go wywalić za złamanie regulaminu serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 22 minuty temu, Supremenie napisał: tak jak mówi punkt 13 przyjołem go na okres próbny. Punkt 12: Członek może zostać wyrzucony za:- nie wpłacanie fajek- brak aktywności na serwerze - złamanie regulaminu- obrażanie innych członków- nie poinformowaniu o nieobecnosci- za złamanie regulaminu serwera lub dostawanie często mutów,banów,gagów itp. z tego punktu wynosi że mogłem go wywalić za złamanie regulaminu serwera Nowłasnie za częste dostawanie mutów a ja dostalem 1 muta 1 1 Nie wnosisz nic do skargi - decyzja należy do m@ Przez SK4N3R, 2 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi