Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na gang

Udostępnij

Zer0Poru

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pawełek
Nick oskarżonego: -członek gangu THC
Opis sytuacji: dostałem zaproszenie do gangu i powiedzieli zebym wbil wbilem do gangu dzis bylem w gangu z 3h i mnie wyrzucili dnia 02.05.2021
Serwer: JB#2

Data i godzina zdarzenia: Niewiem od 14 do 18 max

Dowody:  w logach bedzie

• Smutne. 1
  • Haha! 3

Z racji tego że sam byłem w thc jeszcze niedawno, posiadam kilka ciekawych screenów z pw na steamie z właścicielem thc (supreme)
image.thumb.png.db4d7fc459041ce18b659146b6ce2561.pngimage.thumb.png.c049f1124137ab8ebd718ee7574042e1.png
Więc jak dla mnie wyrzucił go bezpodstawnie żebym wrócił do THC. Mam nadzieję że te screeny coś wniosą do skargi.
Dodam też że zgodnie z regulaminem gangu THC (Regulamin THC) członek może zostać wyrzucony za "dostawanie często mutów,banów,gagów itp." więc za jednego muta nie możesz kogoś kicknąć. A jeśli chodzi o okres próbny "Punkt 13: Właściciel może przyjąć kogoś na okres próbny przy osobach które mają złe zachowanie itp . ( okres próbny zawsze będzie trwał 5 dni )" nie ma nic napisane że zgodnie z tym punktem właściciel może kicknąć za dostanie jednego commsa. Tyle ode mnie.

Edytowane przez Kokonek
  • Lubię to! 2

tak jak mówi punkt 13 przyjołem go na okres próbny. 

Punkt 12: Członek może zostać wyrzucony za:- nie wpłacanie fajek- brak aktywności na serwerze - złamanie regulaminu- obrażanie innych członków- nie poinformowaniu o nieobecnosci- za złamanie regulaminu serwera lub dostawanie często mutów,banów,gagów itp.

z tego punktu wynosi że mogłem go wywalić za złamanie regulaminu serwera

22 minuty temu, Supremenie napisał:

tak jak mówi punkt 13 przyjołem go na okres próbny. 

Punkt 12: Członek może zostać wyrzucony za:- nie wpłacanie fajek- brak aktywności na serwerze - złamanie regulaminu- obrażanie innych członków- nie poinformowaniu o nieobecnosci- za złamanie regulaminu serwera lub dostawanie często mutów,banów,gagów itp.

z tego punktu wynosi że mogłem go wywalić za złamanie regulaminu serwera

Nowłasnie za częste dostawanie mutów a ja dostalem 1 muta

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Nie wnosisz nic do skargi

- decyzja należy do m@

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności