Skocz do zawartości

[Odrzucone][Simply] Odwołanie od bana

Udostępnij

Simply

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry cześć i czołem. Więc może rozpoczniemy od mapy na której padło podejrzenie na ciebie że latasz odpalony pozwoliłem sobie to demko rozpisać, rozpisywałem te najbardziej przypałowe akcje. Po obejrzeniu na spokojnie tego demka można stwierdzić że jesteś odpalony. Jeżeli będzie za mało dowodów to obejrze kolejne mapki.

29.04.21 jb_obama_v5_beta 21:24   21:55

0:59 do zakończenia rozgrzewki Simple afczy całą rozgrzewke po czym wraca przed komputer i jego celownik ucieka w strone ct'ka oraz odrazu wraca w stan poprzedni,

6:10-6:30 przez podłoge widać jak kijo wyrzuca broń co chwile zerka na podłoge w strone kija (no niby mieli pozycje buntu) lecz co dziwne wybiega prosto do celi pod sobą i broń którą wywalił kijo) ciąg dalszy rundy 8:28 W drodze na disco po ct'ka myszka ucieka mu perfidnie w strone kaczora[polecak na 1/4 obejrzec]. 8:36 No wie gdzie stoi kaczor idzie prosto na niego wcelowany.

18:20-18:29[polecam na 1/4] rozgląda się w koło przez sciany po czym jego celownik wskoczył na głowe tt,18:44 kil na kijo normalna akcja, 18:47-18:59  pawelix leci z basenu simply pickuje perfidnie gdy wlatuje on w drzwi, nie celny strzał z deagla zabija go z kosy. 19:04 simply wchodzi do seecreta, 19:31 TT wchodzi do seecreta simply widzi ją tylko nie chce oddać strzału przez seecreta z którego zapomniał gdzie jest wyjście, 19:56 szedł po cichu widząc tt z daleka lecz dalej czaił się  na hanne która gonił od secreta 20:06 wychyla idealnie na squezera lecz on go zabija.

21:50 zobaczył shizera któy był na dole, po nie udanym strzale odwrócił się w strone disco gdzie stał 2 ct'ek oddał strzał lecz niecelnie.

23:50-24:02 spoglądając przez sciany udaje się w strone kaczora który został sam gdy kaczor ma zamiar wychylić się w strone drzwi simply wcelowuję się po czym go zabija.

Edytowane przez Nitos
  • Lubię to! 1

A więc tak. Chciałbym zaznaczyć, że (przypadki się zdarzają) a wracając do oskarżeń. Możemy się przekonać chcesz sprawdzić mój komputer śmiało ( Nie będę tu pisał bez podstawy że nic nie mam. Mogę się przyznać tylko do jednego, miałem info od kolegi na discordzie, Dokładnie od Pawła (Kini) więc wh nie jest zbyt dobrym przykładem. Aim bot? coś mi się nie wydaje to że ktoś potrafi dobrze trafiać w przeciwników to jest moja zasługa. Ponieważ mam przegrane w tą grę około 2500h. Jak chcesz mnie karać za wh i aim bota. To gratuluje, bo nigdy w życiu nie użył bym cheatów do gry. Może to potwierdzić sam pawelix z discorda któremu przez długi czas jak go nie było na serwerze udostępniałem mu ekran i widział moją rozgrywkę. WH-INFO / AIM BOT-NIE POSIADAM

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:603339163&advType=steamid

xd za dzisiejszy wyczyn już dostałeś perma

@Simplyjuż wyjaśniam, ip osoby z tego bana, było identyczne jak twoje, wniosek? mk.
ban na ip już nałożony

odrzucam

@ Moderator

Edytowane przez naiz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności