Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na administratora serwera hide and seek.

Udostępnij

KebabPieseuUlany

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry (czy też Dobry Wieczór, zależy). Chciałbym dać skargę na administratora pod pseudonimem ,,smolin", ze względu na to, iż dnia 29 kwietnia, między godzinami 20:40 - 21:10 dostałem od niego mute'a w momencie, w którym wszedł na serwer (na czacie pisałem, że dał mi mute'a ,,z buta", mając na myśli to, że ten mute został mi nadany w momencie, w którym Góral i smolin wbili na serwer) za ,,NADUŻYWANIE MIKROFONU". Chciałbym wytłumaczyć o co mi chodzi, a chodzi mi o to, że dnia 28 kwietnia miałem też mute'a, a w momencie, w którym mi się ten mute skończył, mikrofonu nie nadużywałem, a administratorzy, którzy byli na serwerze (jeżeli wgl byli, ponieważ nie pamiętam dokładnie, czy jakiś był) nie zwracali mi za nadużywanie mikro uwagi, a dnia dzisiejszego, czyli 29 kwietnia był dostał mute'a już wcześniej, ponieważ gdy korzystalem z mikrofonu przy uSzanowankoo, nie zwracał mi on za to żadnej uwagi, a jak uSzanowankoo wyszedł z serwera to korzystałem z mikrofonu w taki sam sposób (głównie wypytywałem o to, jaki bdzie kolor na ruletce, prowadziłem rozmowy z innymi itd.). Lecz między godzinami podanymi na początku, tak jak napisałem (i się powtórzę),, Administrator smolin dał mi mute'a w momencie, w którym wszedł na serwer", po czym powiedział, że sprawdzi demka, chwile posiedział jeszcze na serwerze, wyszedł chwile przed zmianą mapy na Italy, po czym o 21:24 (bo wtedy uznałem, że będę pisał tą oto skargę, zobaczyłem przez czat grupowy gangu Piesełów jego aktywność w grze ,,Tom Clancy's Rainbow Six Siege", z czego wywnioskowałem, iż nie sprawdzał demek, a nawet jeśli, to zeszło mu coś koszmarnie szybko, bo dołączył takie 2-3 rundy przed zmianą mapy na wymienione powyżej Italy, po czym wyszedł z serwera. Czuję się bardzo niesprawiedliwie, względem tego, iż poprostu ten mute poleciał z prędkością (jak to powiadam) Formuły 1, od momentu, w którym wbił na serwer z Góralem, oraz czuję się oszukany, względem tego, iż naprawdę osąd był bardzo niesprawiedliwy, i (znowu) jak pisałem wyżej, dostałbym mute'a wcześniej i od uSzanowankoo, gdybym faktycznie nadużywał tego mikro. Mam nadzięję, że ta skarga zostanie rozpatrzona dość szybko, ponieważ, no cóż, to było dość dziwne z mojej perspektywy, że odrazu od momentu wejścia smolina na serwer wyrwałem mute'a, po czym wszedł se na Rainbowa jak gdyby nigdy nic. Kończę w tej chwili swoją skargę, a czytającemu życzę milego dnia / wieczoru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności