Boruś Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nick:SilverKing Nick admina:Sapiz Długość bana:Perm Data i godzina:15.49 05.03.2019 Serwer: 3Maps Powód bana:WH Mapa:De_cache 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapizyard Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W moim odczuciu Borek cheatował używając wh. Z dnia na dzień wskoczył do topki, jakieś dziwne flicki,które się wcześniej nie zdarzały, rushe w CT nie sprawdzając niczego, timingi typu jak ktoś podchodził, to Borek się krył nagle czy coś w tym stylu. Najlepsze jak Borek spushował B maina z Five-sevenem (robił to 2 rundy pod rząd) i w trzeciej rundzie zobaczył,że koleś stoi za ścianą po lewej tam gdzie pushował zawsze, postanowił nagle skręcić w stronę T spawna, tak o Moim zdaniem śmierdzi na kilometr Następna akcja, gramy 2 site , Borek leci przez b nie sprawdzając site i niczego po drodze, po czym gramy only A i Borek sprawdza dokładnie B kiedy jest tam dwóch czy tam trzech CTków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cóż, zostawiam to ACT i UB Sapiz ja jestem przy tym że nie miałem haxów chodź moje wymówki są teraz bezwartościowe gdyż ja jestem podejrzany. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukeass Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ja od siebie dodam ze borek od kilku dni gral w zasadzie dziwnie jest z kda 0.8 czyli wskazuje to na to ze wczesniej gral w zasadzie slabo i duzo killi nie wykrecal. Z sapizem postanowilismy go obserwowac co on robi, jak sie zachowuje i bylo to nie naturalne. Mysle ze decyzja banicji byla wspolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Haha sabotaż wy źli ludkowie ? nieno, mówię zależy wszystko od ACT i UBT. Ale dobrze dobrze, widać że coś robicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @ Sapizyard 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Można się kłócić, ale Borek czity? A tak profesjonalnie, po demku widzę, że borek grał bez żadnych wspomoagaczy, ale nie daje UB, tylko czekam na wypowiedź @ NTM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapizyard Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 3:30 Leci B nic nie sprawdza; 5:32 1 frag i to samo, nic nie sprawdza; 15:21 Ktoś stoi za skrzynką i czeka w toxicu aż cofnie; 16:04 Nie wcelowywał się jakby chciał ktoś skoczyć a teraz to robi; 17:18 Patrzy ventroom jak flash mógł lecieć z site; 21:13 Push w CT bez sprawdzania; 22:50 To samo co wyżej; 24:00 Dlaczego skręcił w stronę t-spawna jak 2 rundy pushował skarpetę to czemu akurat t-spawn jak ktoś tam stał? 29:29 Nie sprawdza shorta, patrzy connector + jakieś dziwne cofnięcie żeby typa zabić nie wiem po co 34:02 Jakiś lag czy nie wiem, jak dla mnie strzelasz w ścianę dokładnie tam gdzie koleś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @ NTM proszę o ocenienie sytuacji, już chyba 2 albo 3 dni minęły a sprawa nie jest wyjaśniona. Tak nie może być @ Ciapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dobra, proszę załatwić tą sytuację szybko. Ja się tym nie zajmuję, za tydzień wejdę na forum sprawdzić mam nadzieję że już będzie odpowiedź. Dziękuję a jak coś to cześć miło się grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Spalony! Brak UB! 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi