Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Ban

Udostępnij

Boruś

Rekomendowane odpowiedzi

W moim odczuciu Borek cheatował używając wh. Z dnia na dzień wskoczył do topki, jakieś dziwne flicki,które się wcześniej nie zdarzały, rushe w CT nie sprawdzając niczego, timingi typu jak ktoś podchodził, to Borek się krył nagle czy coś w tym stylu. Najlepsze jak Borek spushował B maina z Five-sevenem (robił to 2 rundy pod rząd) i w trzeciej rundzie zobaczył,że koleś stoi za ścianą po lewej tam gdzie pushował zawsze, postanowił nagle skręcić w stronę T spawna, tak o :)

Moim zdaniem śmierdzi na kilometr :) Następna akcja, gramy 2 site , Borek leci przez b nie sprawdzając site i niczego po drodze, po czym gramy only A i Borek sprawdza dokładnie B kiedy jest tam dwóch czy tam trzech CTków. 

Ja od siebie dodam ze borek od kilku dni gral w zasadzie dziwnie jest z kda 0.8 czyli wskazuje to na to ze wczesniej gral w zasadzie slabo i duzo killi nie wykrecal. Z sapizem postanowilismy go obserwowac co on robi, jak sie zachowuje i bylo to nie naturalne. Mysle ze decyzja banicji byla wspolna.

3:30 Leci B nic nie sprawdza;

5:32 1 frag i to samo, nic nie sprawdza;

15:21 Ktoś stoi za skrzynką i czeka w toxicu aż cofnie;

16:04 Nie wcelowywał się jakby chciał ktoś skoczyć a teraz to robi;

17:18 Patrzy ventroom jak flash mógł lecieć z site;

21:13 Push w CT bez sprawdzania;

22:50 To samo co wyżej;

24:00 Dlaczego skręcił w stronę t-spawna jak 2 rundy pushował skarpetę to czemu akurat t-spawn jak ktoś tam stał?

29:29 Nie sprawdza shorta, patrzy connector + jakieś dziwne cofnięcie żeby typa zabić nie wiem po co

34:02 Jakiś lag czy nie wiem, jak dla mnie strzelasz w ścianę dokładnie tam gdzie koleś jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności