Kokonek Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie posiadam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) [Clique] Janek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Admin nie widząc sytuacji daje mi ctbana na 1.30h za "special fk". To nie był special fk tylko zabicie osoby która posiadała granat zaczepny (popularnie zwany nade) a z tego co wiem takową osobę można zabić. Więzień może zostać zabity za: Posiadanie granatów zapalających i zaczepnych. Dodatkowo, nawet jeśli osoba nie posiadała nade (ponieważ tak się tłumaczyła) to i tak to nie byłby special fk tylko zwykly fk co oznacza ze powinienem dostac ostrzezenie a nie ctbana na 90min. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb#2 Data i godzina zdarzenia: 26.04.2021 11:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko z mapy jb_sour (tam gdzie black and yellow) jedna z ostatnich rund 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 No to tak Ty i Paweł (osoba zabita) się nie lubicie, często się prowokójecie wyzywacie itd. Miałeś dać zabawę i powiedziałeś tak: poczekajcie zabije tylko Pawła i dam zabawę (nw czy dokładnie tak) no i zabiłeś go rzekomo za posiadanie granatu i odpaliłeś zabawę. Paweł mi zaczął pisać na u@ i na pw że nie miał granatu. Dałem ci ctbana za special fk. No nw jeżeli Paweł miał granat no to skarga do przyjecia a jeżeli nie miał no to do odrzucenia ale jestem na 95% pewien że nie miał gtanatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 27 minut temu, Janek_ napisał: No to tak Ty i Paweł (osoba zabita) się nie lubicie, często się prowokójecie wyzywacie itd. Miałeś dać zabawę i powiedziałeś tak: poczekajcie zabije tylko Pawła i dam zabawę (nw czy dokładnie tak) no i zabiłeś go rzekomo za posiadanie granatu i odpaliłeś zabawę. Paweł mi zaczął pisać na u@ i na pw że nie miał granatu. Dałem ci ctbana za special fk. No nw jeżeli Paweł miał granat no to skarga do przyjecia a jeżeli nie miał no to do odrzucenia ale jestem na 95% pewien że nie miał gtanatu Czyli rozumiem że ufasz graczowi na serwerze ponieważ go znasz i lubisz? Po za tym, powiedziałem podobne zdanie do tego co powiedziałeś i po chwili się zaśmiałem, myślałem że zrozumiesz że to żart. Po za tym, zabiłem go ponieważ posiadał granat, tak mi się z początku wydawało. Po zabiciu go zobaczyłem że coś jest nie tak ponieważ dalej ten granat posiadał i po chwili okazało się że prawdopodobnie to mogła być część jego modelu (lecz dalej uważam że ten granat posiadał). Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Kokonek 1 SPAM Przez SK4N3R, 26 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 30;54 Kokonek:"Dobra ja to zrobię - chodziło o oitc - Tylko zabije Pawła, ale se paweł przerąbałęś w tym momencie" 31;09 paweł nie miał nade'a, a koknek go zabił za posiadanie rzekomego nade'a Janek tego nie widział na pewno. 31;44 janek sprawdził cele, w której zginął paweł 32;56 kokonek dostaje ctbana@ naiz co do admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 W ciemno bana nie powinno być, natomiast słuszny. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi