Elnum3K Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) elnum Nick admina:(od którego dostałeś bana) null ` @ null Długość bana:(Czas bana) permanentny Data i godzina:(dostania bana) 22:29 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Retakes 3# Powód bana:(podany przez admina) wh Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_mirage Generalnie dla mnie to jest śmieszne, ze zapewne jakis admin posiadajacy golda sprawdza kogos o niby cheaty. Sam posiadam 10 lvl faceit, wiec nie wiem jakie to jest zdziwienie jak zrobie pare ladnych akcji :DDDDD. Sam posiadałem tutaj kiedyś admina. I mam nadzieję ze ten typ straci admina, bo nawet nie sprawdzil mnie wiecej niz 3 minuty. Wbilem na 2/3 rundy i dostalem bana pozdro Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Elnum3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
null Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Poprawka na vertigo Pfu, nie wiem czemu napisałem mirage, de_vertigo jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 7;16 elnum robi refraga po typie z rampy - czysto 7;19 próbuje dać noscope'a z rampy na małysza, ale nie trafia 7;38 elnum podchodzi na shifcie rampe, sprawdza na przemiennie shorta i dalszą część rampy, wskakuje na worki i zauważa nulla, zabija go full autoem - czysto 7;55 elnum z rampy pickuje shorta i zabija w głowę z awpy, idzie dalej, nie sprawdził na blisko rampy, dostaje 2 kule od nulla, ale odwinął się i dał noscope'a - Tutaj raczej fart, null nie umiał go zabić w plecy ;v to nie był jakis skompilkowany flick 8;09 daje headzika typowi z side - tez czysto 8;20 pickuje stare okno, bedac za bsem i trafia 8;22 missuje strzal w nulla, 8;25 pickuje dalej i zabija nulla z HSta, pickuje ponownie i zabija typa z wentyla - czysto 8;35 null biegnie bez shifta, elnum sie wcelowywuje i go zabija - słuchawki :0 8;39 pickuje z tej rampki wokół bsa b CT, tutaj już trochę dziwniej, wcelował sie w sciane po czym po 2 sek dopiero picknął, po tym killu odpuscił CT i MIda, udał się w stronę SchodówB gdzie byli przeciwnicy 8;45 widzi typa i daje mu głowe - czysto, sama minimapa argumentuje, czemu tam poszedł ;v 8;51 dostaje bana admin obejrzał jedną rundę. z tego oglądałem, był tylko jeden moment, w którym cos mi zaśmierdziało, aczkolwiek według mnie to za mało na permbana. Admin dał za szybkiego bana według mnie. Jak dla mnie do ub po prostu nie ma dużo dowodów. Za wczesny ban jedna akcja, w której i tak jakoś bardzo nie było akcji, po której byłbym pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi