Minister Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199142430434/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/killerektoidol Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) killer Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) grałem sobie samemu bo kazdy wyszedł potem wbiła 1 osoba potem 2 i wbił killer i dał mi bana za kampienie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) deathrun v2 csgo Data i godzina zdarzenia:15:10 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Admin " @ Killerek " powinień napisać powód bana kampienie + tryhardowanie ( zabijanie cały czas graczy ) @ frosztj pisał na grupce Admini drv2, że za to można dać bana ostrzegaliśmy go cały czas ale nic to nie dawało i powiedziałem dla Killerka, żeby dał mu bana za kampienie ale zapomniałem , żeby dopisał tryhardowanie. Na serwerze każdy potwierdzi , że @Ministerkażdego zabija na serwerze. Można nawet sprawdzić na demku jak zabija każdego od godziny 10 do nawet 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minister Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Nikolaus napisał: Po pierwsze mówiłeś że jak dostaniesz admina dasz.mi odrazu bana prosiłem cię żebyś mi powiedział kiedy kampilem powiedziałeś że nie powiesz kiedy kampilem a potem nic nie mówiłeś a po drugie.w regulaminie nie ma nic napisane o tryhardowaniu. A po trzecie nie tryhardowalem Zabijałem tych którzy mnie wyzywali Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Minister 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Ban słuszny. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi