Masełko! Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nick: αiмвot !ezfrags.com.uk! Nick oskarżonego: KubuŚ czy jakoś tam się zwie Opis sytuacji: Prowadziłem w CT, zrobiłem wcześniej jednego FK, a później na tym kupusiu zrobiłem jednego FK i tzw. kupuś zaczął się pruć, tzn. wyzywał mnie, przeklinał na czacie głosowym i tekstowym i wgl chaos był troche, ja też chyba coś do niego powiedziałem, także banicję przyjmę. Serwer: Jailbreak [o to chodzi?] Mapa: Facebook Dowody: [nie umiem dać demka srry] jb_facebook Godzina ok. 20:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 kubuś- silence na 360 minut: przeszkadzanie w prowadzeniu + obraza aimbot- CT ban na 60 minut (FK, przeszkadzanie w prowadzeniu): mute na 180 minut (przeszkadzanie w prowadzeniu, prowokacja/ niemiłe przytyki) do ukarania; skarga przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi