Australia Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Australia z Rivii. Nick admina:(od którego dostałeś bana) Tetsuya Długość bana:(Czas bana) 1d Data i godzina:(dostania bana) 18:20 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jb1 Powód bana:(podany przez admina) info Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_clouds_finalv5 (jakos tak) Ogołem na hide and seeku wyszedlem przez portal i przechodzac patrzalem skierowany w lewa strone, poniewaz po sekcji z prawej strony juz bylem więc chcialem sprawdzic lewą. Tak się złożyło, że admin Tetsuya mnie spectowal i uznal, ze bylem "idealnie wcelowany" wiec albo mam wh albo info. Pytanie personalnie do tetsuji: jesli mam wh stwierdzasz to po 1 losowym wcelowaniu, a jesli mam info to banujesz za patrzenie w lewo? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 sprawdzał miejsce "za teleportem", po czym wszedł w niego nie ruszając myszki, pozostałe kille również czyste ub@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi