zexsh Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) ♡J°cob♡ ArenaSkilla.pl Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) DoDo STEAM_1:0:423503579 Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Kampił i zabił mnie z noża. Miczu był przy tym lecz twierdzi że nie widzi proponuje aby to on obejrzal demko najlepiej bedzie mu wypowiedziec sie w tej sytuacji Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Deathrun v1 Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy deathrun_dev /cos takiego godzina 20 :48 koniec mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Potwierdzam, Gracz skampił się na respie i zabił Jacob'a z noża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 "Admin nie powinien wierzyć graczom na słowo", przechodziłem mapę więc nie było fizycznej możliwości abym to widział, niestety wbiłem tylko na chwilę na serwer i nie mam możliwości obejrzenia demka, bo na daną chwilę go nie ma a mam nieobecność i wracam w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Admin Miczu tego nie widział, a Tobie nie uwierzy na słowo. Co do DoDo to przed banem krótszym niż 3h trzeba dać ostrzeżenie, a on takiego nie dostał, więc bana mu nie dam. Admini po prostu lepiej przyglądajcie się czy ktoś nie łamie regulaminu w takie sposoby. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi