znikasz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam poniewaz dostalem bana troche z mojej winy poniewaz gralem na serwerze hvh i zapomnialem wylaczyc cheatow po wbiciu automatycznie zostalem zbanowany nigdy na waszym serwie nie uzywalbym cheatow i nie mam zamiaru bo u was sie najwiecej nauczylem i sie nadal ucze na 1v1 czy jest mozliwosc odwolania tego czy cos albo skrocenie tego nie wiem bo nie znam innych ciekawych serwerow 1v1 prosze was bardzo nick : Julcia < 3 ten znaczek i 3 razem jak cos tylko musialem tak napisac aby nie zrobilo emoji milego dnia Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez znikasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zastosuj się do wzoru @znikasz Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś bana) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi