Szef Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Nick: Szef Nick admina: DjPiko Długość bana:PERM Data i godzina: 17:20/17.04.2021 Serwer: JB Powód bana:: MK Mapa: Brak Po co miałbym robić mk jak mam kupionego vipa i skina etc. Grałem kiedyś na serwerze na nicku SH1ZO i to multi konto bo tam dostałem vaca bo grałem kiedyś na tamtym koncie z rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 do przyjecia, dostalem info na discordzie administrachji ze mam ci perma dac, po chwili okazalo sie ze to pomyłka ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:600689124&advType=steamid grales widocznie również na nicku króliczek, na którym dostałeś perma za wh. odrzucam @ Moderator Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi