Hubci0_ Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Link do steam (mojego) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198913749349/ Link do steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/profiles/76561199142344915 Nick oskarżonego : ♡Ramex♡ Opis sytułacji :wielokrotnie slapuje gracza Kokonek jak i InfinityMarek gdy byli w ct żeby mogli wyjść z climba bo nie byli w stanie go przejsc, faworyzuje innych graczy poniewaz ja dostaje muta za naduzywanie wcale nie naduzywając kiedy inni gracze naduzywają mikrofonu i nie dostaja muta, Gdy tłumaczę się że wcale nie nadyżywałem mikrofonu i mówie że inni to robili gorzej on tłumaczył się że akurat poszedł na ZW (zaraz wracam) Serwer JB2 Data oraz godzina: 16.04.2021 godzina ok. 14:50 mapa jb_shapeshifter , polecam zobaczyć całą mapę jako demko. Dowody : demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramex Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Kava czesto naduzywasz mikrofonu jak i popełniasz jakies błędy w ct dawałem ci juz wczesniej ostrzezenia co do tego tematu inni tez nie raz dostaja muty a ze uwazasz ze prowadzenie to jest naduzywanie to niestety w błedzie jestes wszytsko jest na demku a z climba nie mogli wgl wyjsc dlatego potem tez wpisali killa w konsoli po mojej próbie pomocy w ich wyjsciu z tamtąd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) od początku mapy ramex siedzi na ukryju. 2;38 ramex daje ctbana dla kavy za fk guzikiem, ludzie prosili o wlaczenie goku wiec to zrobil ;v ok. 2;47 ramex wychodzi z ukryja 3;08 patola 4 osoby na raz mowią - kłócą sie o freekilla 3;21 kava dostaje 120 za nadużywanie - inne osoby nie dostały kary ;v 3;47 czubik zabił wilczurka guzikiem 4;27 ramex jest afk 4;40 obudził sie 😮 od 8;53 do 9;03 ✓Paweł✓" to kurwa mów glośniej, japierdole. To twój problem jest kurwa" - ramex se skacze 12;20 ramex wyszedl z serwera - do tego czasu nie dał mute dla blanka, ktory przez wiekszosc mapy nadużywał mikrofon(blank dodatkowo jedną z 4 osob z sytuacji 3;08) 12;45 wrocil - i na ukryju siedzi 15;00 blank zabija typa guzikiem - tego tez ramex na ukryju nie widział ;v 15;19-15;23 znowu patola, ekipatonosi zarzucił wiązankę niecenzuralnych słów 15;45-53 ciąg dalszy patoli ;v 17;30 slayuje osobe zbuntowaną, która szuka broni ;v 17;38 ramex wychodzi z ukryja 18;30 slapuje raz kokonka totalnie bez powodu 20;35 ciąg dalszy naduzywania Spoiler SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . 25;05 Spoiler [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . 25;15 Spoiler [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . [SM] [VHB] ♡Ramex♡: Uderzono [TNT] Kokonek . 25;22imo do konca juz byl wzgledny spokój ✓Paweł✓ 30 [mute] kultura Kokonek 30 [mute] nadużywanie Czubik 60 [ban] kill guzikiem Blank 60 [ban] kill guzikiem Blank 180 [mute] nadużywanie, kultura@ Admin JB #2 a co do admina to @ naiz Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramex Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Co do rzeczy których nie widziałem dostaje częste crash(e) gry z powodu słabego pc bo moim afk dostałem crasha po moim wyjściu z serwa dostałem crasha co do osób które chciały aby odpalic Goku to nie wszyscy chcieli a osoby które nie chciały zostały zfreekilowane jeśli chodzi o sytuację w której gracz kava dostał muta gdy 3 os się kłóciły dostał on muta bo darł się do mikrofonu a reszta mu tylko wytłumaczyc chciała co źle zrobił z czego nie zbyt nadużywali a gdy Blanka zrobił fk guzikiem to nie widziałem bo zazwyczaj obserwuje ct jak prowadzi a co do niektórych mutow których nie nadalem to chciał bym się wybronic częstymi crashami gry ścinkami oraz pingiem bo Orange to jednak Orange o u nich często albo serwery padają albo jest ping wiem że to już raczej mój problem ze mam nie zbyt dobry pc jak i internet no ale cóż żyjemy w Polsce nie każdego stać na dobry sprzęt. Jeśli dostanę degrada to z mojej strony chciał bym powiedzieć tylko "przepraszam ale starałem się jak mogłem ale nie da się tego młynu samemu ogarnąć" co do osoby zbuntowanej to nie szukała broni tylko stała w celi przez większość czasu dlatego dostała sleya a jeśli chodzi o te nadużycie to nie chciałem im zepsuć zabawy i chciałem pomóc graczowi kokon wydostać się z tego climba ale się nie udało bo musiał by ktoś kliknąć tam guzik który by ich z tamtad wyciągnął co do innych adminów nadużywających swoich przywilejii będę pisał skargę w poniedziałek. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Ramex . 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi