MroKu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nick : Mroku Nick oskarzonego : Rumun andrzej Powód dostałem muta na 120 minut za to ze w jednym zdaniu powidziałem cytuje : ustawie ich jak w ał , ała moja noga Godz.19.10 Serwer : JB Mapa : jb_spy_vs_spy_beta7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W tym momencie jest ostra nawałka na faszyzm na arenie, a na JB to już wogóle. Takie słowa to prowokacja adminów. Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 wiadomo o co ci chodzilo a sczegulnie ze po tym jak getpower mowil podobne zeczy (faszystowska tresc) z reszta demo pokaze i white zgodzil by sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi