Karczmi Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Counter Strike Global Offensive Wymiary: Takie jak na forum Kolorystyka: Czerwony oraz czarny Napis/y: K Inne uwagi: Chciałbym żeby na avatarze w tle widniała postać z cs:go którą podałem niżej. Na środku czerwona litera K, a wokół czerwone obramowanie. (Na dole daje załącznik o co mi chodzi, po prostu żeby wokół było to obramowanie i żeby było one lekko widoczne jeśli ustawie takowy avatar na forum.) Spoiler Co do postaci którą chciałbym mieć w tle to The Elite Mr. Muhlik | Elite Crew Spoiler Chciałbym żeby postać w tle była lekko pocieniowana kolorem czarnym, chcę po prostu żeby litera K była bardziej widoczna tak samo jak obramowanie, żeby było lepiej na to wszystko patrzeć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 https://imgur.com/a/a17nW9l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi