sn00py Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nick: sn00py jest mendorem Nick admina: FL3RMAN Długość bana: mut permamentny Data i godzina: 04/07/2021 10:07:07 Serwer: ArenaSkilla.pl Only Mirage Powód bana: muzyka na mikrofonie Mapa: mirage siema, przychodze z prośbą o unmuta tak rozumiem za co dostałem muta moglem tak nie robić moja wina itp, lecz chciałem puścić na sekunde krzysia krawczyka i śxiął mi się przycisk prosze o wyrozumiałość i o zdjęcie muta pozdrawiam cały serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Taryfikator nie przewiduje za to przewinienie aż tak długiej kary, więc zaraz zdejmę Ci tego mute'a Mute za bindy i tego typu rzeczy są nadawane na podstawie:"Nadużywanie mikrofonu - Mut od 30 minut do 6 godzin."@ Moderatorprzyjęte a co do admina i jego błędu to zostawiam to dla @ xBonio bo bubus niestety dostał degradacje Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi