Drix Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/DjPiko Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)djpriko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Zaczyna się zabawa kd, pan paweelk siedzi w celi od minuty łamiąc przy tym regulamin. Zaczynam go obijać myśląc, że go zabije bo pan piko nie potrafi dać mu slay'a. Dostałem bana za OBIJANIE TT NA ZABAWIE gdy po rozmowie z panem majorem powinien dostac CTbana, jak wiemy pan piko dostał ostatnie ostrzeżenie bo jest na okresie próbnym. Powodzenia w rozpatrzeniu skargi Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb 1 Data i godzina zdarzenia: 04-11 23:50 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb_ankagamign 23:50 zabawa kd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 ub, co do admina @ SchMidT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 piotrulo 30 [mute] kultura sok anansowy 30 [mute] naduzywanie 15;53 drix strzela noscope do pawła 15;54 jeszcze raz 15;56 jeszcze raz 15;57 i jeszcze raz dostał bana od piko, potem dostał ub drix 30 [ctban] przeszkadzanie w zabawie ttkom adi 30 [ctban] niewykonywanie obowiązków CTka co do admina to @ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Wiem, co pisałem Tobie Drix, ale wiesz, że mogłeś mu o Tym też napisać (po czasie dopiero przyszedł mi do głowy taki pomysł) zapewne by poprawił Ci to i by nie było większych klopotów. Pamiętaj każdy się uczy. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi