y0sseh Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Link do steam: >< Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/LOLO232 Nick oskarżonego: Wściekły Kaczor Opis sytuacji:warden dał polecenie ze idziemy gdzies przed cele to lece sobie z spadochronem prawo lewo z strefami i borowik kaczor myslal ze lece w jego strone i mnie po prostu odwalił po czym pisze na u@ pare tych samych wiadomosci ze nie moze mnie zabic jak sobie lece prawo lewo i dostalem gaga.po paru minutach po prostu pisalem na u@ juz nie spamiłem tylko tłumaczyłem ze nie powinien mnie zabic za to co zrobiłem ale wiadomo ze admin zawsze ma racje heh i wyrwałem sobie bana. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb1 Data i godzina zdarzenia:5 kwiecien od 23 21 do 23 26 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb urwis 5 kwietnia godzina 22;15 mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jeśli nawet zabił by Cię bezpodstawnie to nie powinieneś tak spamować na u@ i pisać 4 takich samych wiadomości. Admin dał ostrzeżenie,gaga, kicka i na koniec bana. 1fk to nie fk więc skarga do odrzucenia. @ Moderator odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi