szymonantiniuk79 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 jak można mieć admina jak byłem na serwerze jailbreak to któś kumuś podał kommende jaka jest komenda? prosze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @szymonantiniuk79 1. Jeżeli chcesz zostać adminem jakiegoś serwera, musisz złożyć podanie w odpowiednim dziale. Poniżej masz linki, które przeniosą Cię bezpośrednio do działu rekrutacji danego serwera. Tam będziesz mógł złożyć swoje podanie. only mirage *klik* arena 1vs1 *klik* only AWP *klik* retakes 1 *klik* retakes 2 *klik* retakes 3 *klik* hide and seek *klik* jailbreak (CS:GO) *klik* jailbreak 2 (CS:GO) *klik* deathrun 1 (CS:GO) *klik* deathrun 2 (CS:GO) *klik* surf *klik* deathrun 1 (CS 1.6) *klik* deathrun 2 (CS 1.6) *klik* TS3 *klik* 2. Pamiętaj, że składając podanie, musisz spełniać określone przez nas WYMAGANIA. Są one podane w temacie Regulamin - Podanie na Admina (jest to pierwszy temat, który zobaczysz po wejściu w link). 3. Jeżeli spełniasz wymagania, składasz podanie, tworząc nowy temat. Pamiętaj, że w tym miejscu musisz zastosować się do WZORU podania. Jest on podany w tym samym temacie co wymagania na admina , czyli Regulamin - Podanie na Admina i wygląda on zazwyczaj tak: Cytat Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: 4. Po złożeniu podania czekasz na decyzję rang wyższych, czy Cię przyjmą na stanowisko admina, czy też nie. Sprawa została wyjaśniona. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi