Adi Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198046301340/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198970628339/ Nick oskarżonego: Borszczu Gaming Opis sytuacji: Rozmawiam spokojnie z nim aby wyszedł z ct ponieważ był drugi raz pod rząd ctkiem. Zostałem z wyzywany. "Zamknij ryj je***y idioto" oraz inne podobne teksty, które leciały w moim kierunku Chciałbym też zgłosić poprzednią mapę gdy gracz BorszczuGaming zabił innego gracza na życzeniu gdy przejął nad nim kontrole. Mam nadzieje, że więcej takich sytuacji się nie powtórzy jak obraza mojej osoby gdy rozmawiam z nim spokojnie. Chce również wspomnić o ciągłym wyzywaniu mnie od 60-siotek gdy wyjdę na serwer. Notorycznie jestem przez gracza BorszczuGaming wyzywany w sposób jawny lub niejawny gdy zwraca się do mnie "PAN 60na" Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 01:38 Dowody: demko z mapy jb_fortify_v2-2 dokładnie runda 2:4 bodajże, oraz ze wcześniejszej mapy. /edit Jb_tropico godzina 01:47 prowokuje mnie czytając treść tej skargi Jb_tropico godzina 01:48 "Co za łeb je***ny Pan 60 siona" 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Borszczu Gaming - brak poprawy w zachowaniu + 20 commsów w miesiac - silence 1 miesiąc Borszczu Gaming - fawora/nie ogarniane/zabijanie tt na życzeniu/blokowanie kolejki - ctban 1440 minut 'nest - nadużywanie/prowokacja/obraza - mute 120 minut 'nest - nadużywanie !ctbanvote - ban 30 minut KropaXD - kultura/ liczne obrazy i prowokacje - gag 180 minut s3tka - obraza/kultura/prowokacja - gag 120 minut kaYzer - nadużywanie - mute 30 minut kaYzer - kultura/obraza/prowokacja - gag 120 minut Sok anansowy - kultura/obraza/prowokacja mute 120 minut Sok anansowy - nadużywanie !ctbanvote - ban 30 minut nitrek - nadużywanie/obraza/prowokacja mute 120 minut nitrek - fawora/nieogranianie ctban 60 minut nitrek - txt - ban 30 minut Adi - fawora - ctban 30 minut Albert Hoffman - kultura/obraza/prowokacja - gag 120 minut Albert Hoffman - nadużywanie !ctbanvote - ban 30 minut @ Moderator przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi