Zer0Poru Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199084597558/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ShizerxXx Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Dał !ctbanvote ponownie bez powodu ostatnio byla taka sama akcja nikogo niema w kolejce a wpisuje niesluszne ctbanvoty prosze o ukaranie gracza shizerxXx za bezpodstawne ctbanvotowanie oraz wyzywanie +wyzywanie przez shizera i Wizarda Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#1 Data i godzina zdarzenia: 31.03.2021 godzina 18:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)to była runda 2 lub 3 mapa ba_jail_soar_b5 oraz dolaczam ss niżej Edytowane 31 Marca 2021 przez IIP4w3lxII dopiska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 z racji z tego ze nagrywam ekran na mapach jailbreak macie link do nagrania z tej mapy, nie nagrałem pierwszysh 8min mapy (nic sie tam nie dzialo ) mam nadzieje ze pomogłem Spoiler link P.S jak są tam jakies szumy to sorka sora tez za jakosc bo mam kompa jakiego mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 ShizerX - Ban 60 - CTBanvote bez podstawne. Wizard - Gag 60 - Obraza + prowokacja Skarga do przyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi