Kil33r Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Nick: KIL3R Imię: Kuba Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Spędzam dość sporą ilość czasu na forum po prostu tylko przeglądając, jako ACT mógłbym pomóc w obowiązkach. Posiadam dość sporą wiedzę w tym temacie. Nie mam problemu odróżnić zwykłego zwykłego gracza od chetera, czy też cheatu od skryptu. Dobrze znam ich działanie, poza tym czemu się nie sprawdzić bo wróciłem dopiero to gorszy? Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oczywiście, że tak Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8-9/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? Nie, totalny brak przyjemności oraz niszczenie rozgrywki innym. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-3 Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/Kile333rekki/(To konto posiadam ponad 4lata) Kontakt: TS3, discord, steam, forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Aplikant musi mieć co najmniej 50 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi