Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga borszczugaming oraz Wsci3kły Kaczor

Udostępnij

Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, piszę skargę na dwóch graczy oraz na niewyciągnięte konsekwencję z ostatniej skargi na gracza BorszczuGaming.

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198046301340/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/LOLO232/  https://steamcommunity.com/profiles/76561198970628339

Nick oskarżonego: Wsci3kły Kaczor 

Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała w taki sposób. Wchodzę sobie na serwer spokojnie pograć, po czym BorszczuGaming od razu jest w moją stronę uprzedzony właśnie za poprzednią skargę i mnie prowokuje.
Staram mu się nie odpowiadać w żaden opryskliwy, obraźliwy sposób. Zdarzyło się coś odpowiedzieć oczywiście, bo jak ktoś od 30 minutach po Tobie jedzie jak szmacie ciężko być cicho. W dodatku gracz
BorszczuGaming kolejny raz blokował kolejkę w CT i byłby mnie mapy pod rząd. Skargę piszę na gracza BorszczuGaming oraz Wsci3kły Kaczor, ponieważ admin nie reagował kompletnie na obelgi z jego strony i zamiast zmutować albo upomnieć go na samym początku czekał i czekał.. Moim zdaniem nie mam sobie kompletnie nic do zarzucenia tym bardziej w stosunku do gracza Borszczu. Chciałbym również podkreślić, że gracz pod nickiem BorszczuGaming notorycznie rzuca w moją stronę obelgi po ostatniej skardze.. Chciałbym, aby konsekwencję dopadły BorszczuGaming raz a porządnie mutem na kilkanaście godzin bo dla mnie ta sytuacja jest co najmniej kuriozalna, że za każdym razem, gdy dołączę do gry i BorszczuGaming również jest na serwerze zostaje w jakiś sposób urażony i wyzywany od kapusiów, konfidentów.. dla mnie to zachowanie jest idiotyczne i mówię w ten sposób prawdę a nie prowokuje Panie Wscie3kły Kaczor.
Teraz odniosę się wprost do Wsci3kły Kaczor rozumiem, że jesteś administratorem, aczkolwiek wchodzenie bez sprawnego mikrofonu do CT to nie jest dobra decyzja mimo to, że po 1/2 rundach zrestartowałeś grę i wszystko było w porządku między czasie zrobiłeś 2 FK. Mógłbyś również zauważyć to, w jaki sposób ktoś się do mnie od nosi i od razu przyciąć temu nogi, a nie czekać i później również mnie banować, gdy mówie, że mi się to nie podoba. Prowokacja prowokacji nie równa. Tak samo są równi i równiejsi.
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 25.03.2021r 00:30
Dowody: mapa jb_boxer_th oraz wcześniejsza dnia 25.03.2021r około godzinny 23:50-00:35

• Lubię to! 1

Dostaliście obaj po mucie ty za prowokacje a borszczu za obrazę wiec nie wiem po co piszesz ze nie reagowałem na to. Freekilla zrobiłem oczywiściena jednej osobie po czym usłyszałem od innych graczy ze mnie nie słychać i od razu w następnej rundzie dałem mu fd. Jak miałem problem z mikrofonem  wyszedłem z ct.

25 minut temu, Adi napisał:

aczkolwiek wchodzenie bez sprawnego mikrofonu do CT to nie jest dobra

przed wejściem do kolejki miałem sprawny mikrofon. 

51 minut temu, wscieklykaczor napisał:

Dostaliście obaj po mucie ty za prowokacje a borszczu za obrazę wiec nie wiem po co piszesz ze nie reagowałem na to. Freekilla zrobiłem oczywiściena jednej osobie po czym usłyszałem od innych graczy ze mnie nie słychać i od razu w następnej rundzie dałem mu fd. Jak miałem problem z mikrofonem  wyszedłem z ct.

przed wejściem do kolejki miałem sprawny mikrofon. 

Nie wyszedłeś z CT drogi Panie, jeżeli to byłby jakiś inny gracz od razu by dostał bana na CT :)

Edytowane przez Adi

6:00 do 6:20 - Borszczu i Gawron się wyzywają 

6:25 - Oboje dostają muta na 120 od D3nka

7:30 - Borszczu nie wychodzi dobrowolnie z CT i D3nku go przenosi do TT

7:34 - Borszczu wychodzi z serwera

Co prawda Borszczu był drugą mape z rzędu w CT, ale na tej mapie był w CT tylko jedną rundę i został przeniesiony przez D3nka. 

8:50 - 8:57 - Australia mówi "Je*ać Austrie (kraj), obrażam teraz Austrie"

8:58 - No w sumie to obraziłeś moje teraz kur*a poglądy, bo Hitler pochodził niejako z Austrii, więc kur*a no jesteś wyznawcą Hitlera.

Po tym tekście Adi dostaje mute na 60 za prowokacje.

D3nku po dołączeniu do CT prowadzi jedną rundę bez mikrofonu, lecz zabija tylko jedną osobę i orientuje się od razu że popełnił błąd. W następnej rundzie zabita osoba dostaje FreeDaya, D3nku wychodzi z CT i rozgrywka trwa dalej.

Od 23:50 było spokojnie. Konkretnie na tej mapie (boxer), to Ty Adi jako pierwszy zacząłeś najeżdżać na Borszcza tekstami "kiedy idziesz spać? Już po dobranocce".

Borszczu dostał muta, więc ta część skargi imo jest bez sensu. Druga część skargi (na D3nka aka Wściekły Kaczor) też jest bez sensu, bo zachował się wg procedur, ale to musi obejrzeć jeszcze Schmidt.

Edytowane przez SebOwieczka

2 godziny temu, SebOwieczka napisał:

6:00 do 6:20 - Borszczu i Gawron się wyzywają 

6:25 - Oboje dostają muta na 120 od D3nka

7:30 - Borszczu nie wychodzi dobrowolnie z CT i D3nku go przenosi do TT

7:34 - Borszczu wychodzi z serwera

Co prawda Borszczu był drugą mape z rzędu w CT, ale na tej mapie był w CT tylko jedną rundę i został przeniesiony przez D3nka. 

8:50 - 8:57 - Australia mówi "Je*ać Austrie (kraj), obrażam teraz Austrie"

8:58 - No w sumie to obraziłeś moje teraz kur*a poglądy, bo Hitler pochodził niejako z Austrii, więc kur*a no jesteś wyznawcą Hitlera.

Po tym tekście Adi dostaje mute na 60 za prowokacje.

D3nku po dołączeniu do CT prowadzi jedną rundę bez mikrofonu, lecz zabija tylko jedną osobę i orientuje się od razu że popełnił błąd. W następnej rundzie zabita osoba dostaje FreeDaya, D3nku wychodzi z CT i rozgrywka trwa dalej.

Od 23:50 było spokojnie. Konkretnie na tej mapie (boxer), to Ty Adi jako pierwszy zacząłeś najeżdżać na Borszcza tekstami "kiedy idziesz spać? Już po dobranocce".

Borszczu dostał muta, więc ta część skargi imo jest bez sensu. Druga część skargi (na D3nka aka Wściekły Kaczor) też jest bez sensu, bo zachował się wg procedur, ale to musi obejrzeć jeszcze Schmidt.

Zobacz mapę wcześniej jak wszedłem na serwer i Borszczu cisnął mnie od samego początku.. obejrzyj wcześniejszą mapę i zobacz jak to wygladało. a jeżeli chodzi o D3nka to po prostu uważam że jeżelibyłby ktoś inny bez mikro dostałby od razu bana na CT :) wyłącznie rozchodzi się o to, że na tym serwerze są równi i równiejsi.

Na poprzedniej mapie od początku był SK4N3R, a potem wbił D3nku. D3nku dobrze uznał kiedy Borszczu ma dostać muta i go nadał.

Zauważ że D3nku to stały gracz Jailbreaka. Wszyscy wiedzą, że posiada mikrofon. Gdy powszechnie wiadomo, że gracz ma mikrofon to żaden admin nie dałby CT bana takiej osobie w takiej sytuacji. Bany za freekille najczęściej wychodzą ze skarg, bo gdy na serwerze jest admin i Freekill nie jest TOTALNIE specjalny, to zawsze martwy gracz jest respiony, albo dostaje freedaya i obchodzi się bez bana. Nie uwierzę, jeśli ktoś powie inaczej.

Więc skoro to nie jest skarga na D3nka, to Borszczu dostał mute już w 8 minucie mapy i zapewne poprzednia mapa też miała na to wpływ. Teraz czekamy tylko aż Schmidt obejrzy.

Edytowane przez SebOwieczka

Dostaliscie oboje mute na 120, nie bylo zbytnio nic, co by wskazywało na potrzebę dodania commsów. Jedyny dodatkowy comms, moglby jedynie dostac nest za ciągłe nadawanie przez mikrofon.

następnym razem zrób skargę, gdzie nikt nie dostal commsa/nie było admina.

odrzucam @ Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności