Kosin Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: An1my Imię: Jakub Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Chciałbym uzyskać tę rangę, ponieważ utrzymuję dobre relację z każdym użytkownikiem forum, jestem osobą spokojną oraz ogarniętą. Staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum, jestem aktywnym członkiem sieci. Doświadczenie w moderowaniu: Nigdy nie posiadałem rangi Moderatora. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3/4 godz Coś o sobie: Nazywam się Jakub, lubię grać w gry. Na serwerach Arenaskilla.pl najczęściej gram na serwerach drv2 i only awp jb#1 Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pełniłem kilka razy funkcję admina i wydałem duzo piniędzy Xd. Kontakt: Steam oraz forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jak ty chcesz początkującego mieć? Do tego nie spełniasz wymagań wiekowych (16 lat skończonych) Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi