♛216♛ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick:#Wyindywidualizowany# Nick admina:xlSyncable Długość bana:Permik Data i godzina:02.03.2019 - 18:22:25 Serwer: Dr v1 Powód bana:hand show na forum ?? XD Mapa:bablood_v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) więc zacznijmy tak, parę minut po wejściu na serwer dostałem info że coś masz i zacząłem sie Tobie przyglądać przez 2 mapy, skrypt na auto ducka używałeś na 100% co widać na demku które jest niżej, poza tym auto duckiem robiłeś inne "dziwne dla mnie rzeczy", które były ciekawe i wątpie że był to jakiś skrypt, tylko był to jakiś program lecz mogę sie mylić. Tutaj znajdują się 3 demka - https://www67.zippyshare.com/v/jntsxzND/file.html co do powodu bana, "hand show", ciężko mi jest powiedzieć czy to skrypt czy program (jeżeli jakaś bardzo doświadczona osoba sie znajdzie co to rozpozna to niech sie wypowiada na ten temat) dlatego powód jest taki, co oznacza? Nagrywasz telefonem/kamerą widok rąk jak grasz zaczynając z pulpitu - odpalasz csa -wpisujesz komendy jakich używasz - wchodzisz na randomowy serwer i pokazujesz jak robisz akcje które są na demku i następnie wysyłasz tutaj filmik, wymagam tego dlatego ponieważ chce mieć pewność czy są to skrypty czy program skoro grałeś full legit to co za problem żebyś to nagrał i wrzucił? Edytowane 2 Marca 2019 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♛216♛ Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) 24 minuty temu, Nice One napisał: więc zacznijmy tak, parę minut po wejściu na serwer dostałem info że coś masz i zacząłem sie Tobie przyglądać przez 2 mapy, skrypt na auto ducka używałeś na 100% co widać na demku które jest niżej, poza tym auto duckiem robiłeś inne "dziwne dla mnie rzeczy", które były ciekawe i wątpie że był to jakiś skrypt, tylko był to jakiś program lecz mogę sie mylić. Tutaj znajdują się 3 demka - https://www67.zippyshare.com/v/jntsxzND/file.html co do powodu bana, "hand show", ciężko mi jest powiedzieć czy to skrypt czy program (jeżeli jakaś bardzo doświadczona osoba sie znajdzie co to rozpozna to niech sie wypowiada na ten temat) dlatego powód jest taki, co oznacza? Nagrywasz telefonem/kamerą widok rąk jak grasz zaczynając z pulpitu - odpalasz csa -wpisujesz komendy jakich używasz - wchodzisz na randomowy serwer i pokazujesz jak robisz akcje które są na demku i następnie wysyłasz tutaj filmik, wymagam tego dlatego ponieważ chce mieć pewność czy są to skrypty czy program skoro grałeś full legit to co za problem żebyś to nagrał i wrzucił? Obejrzałem wszystko i co tutaj jest dzwinego? Duck steamowy a z tego co wiem jest dozwolony+strefki :< Czekam najlepiej na odpowiedź opiekuna +hand shów nie muszę wstawiać bo nic takiego w regulaminie nie ma. Secrecik zerknij na demka jak możesz ;v Duck: bind "MWHEELDOWN" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait" bind "MOUSE3" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait" Edytowane 2 Marca 2019 przez ♛216♛ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi