wozniak Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) kvoz Nick admina:(od którego dostałeś bana) konsola Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 19.03.21 20:46 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Retake #2 Powód bana:(podany przez admina) Dostalem bana od anticheata, co jest dla mnie cholerne dziwne, poniewaz dostalem bana z powodem Aimbot Detected, zabijajac gracza z AWP xD Na retake'u juz troche gram i pierwszy raz w zyciu przydarzyla mi sie taka sytuacja. Nigdy wspomagaczy nie uzywalem, nie jestem dzieciakiem Jestem w tym momencie zdziwiony, ze dostaje bana od anticheata, bo z tego co mi wiadomo to little anticheat jest raczej dosyc dobrym anticheatem, ktory by nie zbanowal clear gracza, lecz coz, cheatowac, nie cheatuje. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_overpass Prosil bym o jakies rozpatrzenie demka z owej mapy, oraz usuniecie bana. Pozdrawiam, milego wieczoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na demku nic nie ma o 20:46 prawdopodobnie insta ban. Brak UB @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi