RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick: ArcZi Nick oskarżonego: Joski Opis sytuacji: Typ mnie obrazal Dowody: jb_buyukisyan_v1-fix (pierwsza runda jak gracze dołączają do gry) Godzina: 12:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Owszem powiedzialem do Ciebie, ze jestes lamusem po tym jak obraziles mi rodzine. Raz Cie obrazilem i za to przepraszam. Edytowane 2 Marca 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Joski napisał: Owszem powiedzialem do Ciebie, ze jestes lamusem po tym jak obraziles mi rodzine. Raz Cie obrazilem i za to przepraszam. Nie obrazilem ci rodziny poza tym 2 razy mnie wyzwales nie raz i to ze przeprosisz nic ci nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @RealGangstaShtty już zostaniesz ukarany (wcześniejsza skarga). Joski, a ty dostajesz muta na 120minut za obrazę. Przyjęta;close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Koles mnie wyzywa 50 razy dostanie muta na 2 dni Ja go obraze raz w dodatku obrazal mi rodzine i dostane muta na 2h XDDD dobry ubt ten koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, Joski napisał: Koles mnie wyzywa 50 razy dostanie muta na 2 dni Ja go obraze raz w dodatku obrazal mi rodzine i dostane muta na 2h XDDD dobry ubt ten koncu nie wyzywalem ci rodziny tylko ciebie typie poza tym wyzwales mnie od lamusa 2 razy nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 26 minut temu, Koncu napisał: @RealGangstaShtty już zostaniesz ukarany (wcześniejsza skarga). Joski, a ty dostajesz muta na 120minut za obrazę. Przyjęta;close. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi