sn1perk1ng Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick: sn1perk1ng Nick admina: SPK#NoBiceps Długość bana: Permanentny Data i godzina: 2021-03-19 13:32 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: de_mirage Opis zdarzenia: Zdarzyło się to PONOWNIE dzisiaj o godz 13:00 wszedłem na serwer i grałem. Robiłem ogromne wyniki i zaczęli mnie zgłaszać. Działo się to już od kilku dni. Ale ja wiedziałem, że nic mi oni tym nie zrobią, bo wielu adminów mnie sprawdzało i nikt mi nic nie zarzucał,ale natrafił sie kolejny admin który bezpodstawnie mnie zbanował chciałbym dodać również że to nie jest pierwszy raz kiedy zostałem zbanowany bez podstawy,więc chciałbym prosić o dokładne sprawdzenie demka i odwołaniu sie na temat unbana na serwerze i mam nadzieje że nie będe musiał kolejny raz odwołania na temat unbana 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Popytałem się wszystkich adminów co sądzą na twój temat. Większość sądzą, że posiadasz cheaty. Posiadałeś bany na innych sieciach i się od nich nie odwołałeś. Sam jestem zdania, że coś masz posiadasz. Spoiler brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi