karat Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198862864663/ Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: kinderking Opis sytuacji: gram na rt2 normalnie i nagle chlop mi wlepia bana za utrudnianie gry nic nie mówiąc ani nic a normalnie wykonywałem cele mapy i grałem Serwer: rt2 Data i godzina zdarzenia: 13:18 Dowody: 13-18 mapa de_mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 @karat 1) Twoim zadaniem jest odbijać sait w danym czasie a ty zaczeles odbijać jak było 10sekund do końca 2) Byl retake na A ja stałem na schodach i strzelałem do typka próbowałem uciec żeby nie zginąć ale ty (dla mnie byłeś wkurzony na mnie za ci powiedziałem o celach mapy) stojąc za mną blokowałeś mnie i przez to zginelem i straciłem puntky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) 28 minut temu, mistrzunio5 napisał: @karat 1) Twoim zadaniem jest odbijać sait w danym czasie a ty zaczeles odbijać jak było 10sekund do końca 2) Byl retake na A ja stałem na schodach i strzelałem do typka próbowałem uciec żeby nie zginąć ale ty (dla mnie byłeś wkurzony na mnie za ci powiedziałem o celach mapy) stojąc za mną blokowałeś mnie i przez to zginelem i straciłem puntky Gdy stales na schodach celowalem z awp i nie widzlalem ciebie kompletnie bo bylem wpatrzony w ct, to nie usprawiedliwia cie do wystawienia bana a tym bardziej bo chodzi o 3 pkt w grze komputerowej nie chce sie tu rozpisywac wiec czekam na wyzsza administracje Edytowane 13 Marca 2021 przez karat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Rozpiska: king 2:53 "Co ty k***a robisz? cele mapy byku" Jakie cele mapy jak gość próbował defować, a ty mu mówisz że cele mapy? Cytat 3. Anty-terroryści mają obowiązek rozplantowania bomby, chyba, że wiedzą iż nie mają szans i będą chcieli save'ować. 11:30 karat dostaje bana od @ mistrzunio5za "blokowanie", Te blokowanie jakoś Ci nie sprawiło problemu. Ban nie słuszny. Mute 3vanz 60 [Prowokacje, obrazy] Co do admina - @ xBonio. Edytowane 14 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi