Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

karat

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198862864663/

Link do steam oskarżonego: nie mam 

Nick oskarżonego: kinderking
Opis sytuacji: gram na rt2 normalnie i nagle chlop mi wlepia bana za utrudnianie gry nic nie mówiąc ani nic a normalnie wykonywałem cele mapy i grałem 
Serwer: rt2

Data i godzina zdarzenia: 13:18
Dowody: 13-18 mapa de_mirage

@karat

1)

Twoim zadaniem jest odbijać sait w danym czasie a ty zaczeles odbijać jak było 10sekund do końca 

2)

Byl retake na A ja stałem na schodach i strzelałem do typka próbowałem uciec żeby nie zginąć ale ty (dla mnie byłeś wkurzony na mnie za ci powiedziałem o celach mapy) stojąc za mną blokowałeś mnie i przez to zginelem i straciłem puntky

28 minut temu, mistrzunio5 napisał:

@karat

1)

Twoim zadaniem jest odbijać sait w danym czasie a ty zaczeles odbijać jak było 10sekund do końca 

2)

Byl retake na A ja stałem na schodach i strzelałem do typka próbowałem uciec żeby nie zginąć ale ty (dla mnie byłeś wkurzony na mnie za ci powiedziałem o celach mapy) stojąc za mną blokowałeś mnie i przez to zginelem i straciłem puntky

Gdy stales na schodach celowalem z awp i nie widzlalem ciebie kompletnie bo bylem wpatrzony w ct, to nie usprawiedliwia cie do wystawienia bana a tym bardziej bo chodzi o 3 pkt w grze komputerowej :/ nie chce sie tu rozpisywac wiec czekam na wyzsza administracje 

Edytowane przez karat

Rozpiska:

king 2:53 "Co ty k***a robisz? cele mapy byku"

Jakie cele mapy jak gość próbował defować, a ty mu mówisz że cele mapy? 

Cytat

3. Anty-terroryści mają obowiązek rozplantowania bomby, chyba, że wiedzą iż nie mają szans i będą chcieli save'ować.

11:30 karat dostaje bana od @ mistrzunio5za "blokowanie", Te blokowanie jakoś Ci nie sprawiło problemu. Ban nie słuszny. 

Mute 3vanz 60 [Prowokacje, obrazy]

Co do admina - @ xBonio.

Edytowane przez rastafari

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności