malcuch Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Cześć. Mam problem z ładowaniem map i nie mogę wejść na żaden serwer. Wchodzę na serwer i ładowanie mapy zatrzymuję się w tym miejscu: I po jakiejś minucie czekania wyrzuca mnie do lobby z tym powodem: Czy wie ktoś co z tym zrobić? Czy jak odinstaluję csgo i zainstaluje z powrotem to będzie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Wchodzisz w dysk na ktorym masz pobranego steama, wchodzisz w folder z gra cs go, tam masz takie cos jak maps klikasz w to i usun wszystkie rzeczy z tej mapy z ktora masz problem, u mnie to dzialalo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, rastafari napisał: Wchodzisz w dysk na ktorym masz pobranego steama, wchodzisz w folder z gra cs go, tam masz takie cos jak maps klikasz w to i usun wszystkie rzeczy z tej mapy z ktora masz problem, u mnie to dzialalo Nie sądzę żeby to rozwiązało problem. Spróbuj wpisać w opcjach uruchamiania CS:GO +clientport *twoje ip*https://www.whatismyip.com/ mi to pomogło więc daj znać czy tobie też ;3 a jak nie to jeszcze spójność plików zrobić. Edytowane 10 Marca 2021 przez B0SSM4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Dzięki chłopaki za pomoc @B0SSM4Ndziała, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi