Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina King

Udostępnij

PaiiO

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/PaiiO/

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: King
Opis sytuacji: A więc akcja odbyła się na serwerze retake, dostałem kicka grając po stronie tt na mirage. Ponieważ wiedziałem ze już przeciwnik nie ma czasu żeby deffowac pake to uzyłem kosy żeby go zabić, a adminek poczuty dał mi kicka za brak celów. Potem jak mu powiedziałem za co mnie kicknał i że "Nie wie co oznacza cele mapy" to dał mi mute, a nastepnie potem bana. Gram długo u was na serwerze i pierwszy raz widziałem tego "ADMINA". 

Rozumiem jakby mi wytłumaczył wszystko, a nie nadużywał władzy jak 13letni kid.
Serwer: Retake

Data i godzina zdarzenia: godz. 17:47  25.02.2021

Serwer: 

[PL] ★ArenaSkilla★ Retakes #2 [TR128]

Edytowane przez PaiiO

Z mojej strony to wyglądało tak 

Nie wiedziałem dokaldnke ile czasu było do wybuchu bomby ale było 1v3 2zraschowalo z nożem i później było 1v1 i tt ta rundę ugrało i to prawda z tym kickiem to mnie lekko poniosło bo ta rundę tt wygrało ale tam mało brakowało żeby przegrali kicka dałem wczesniej

A co to muta to nie zachowałeś jakiej kolwiek kultury w swojej wypowiedzi dlatego stąd ten mute

I jeszcze ustosunkuje się to tego że nie wiem co to cele mapy

Jeżeli nie znał bym regulaminu to bym podania na admina na pisał 

Edytowane przez mistrzunio5

W takim razie wytłumacz mi dlaczego dostałem kicka? Powód był "Cele Mapy" i po pierwsze można zobaczyć demko i zobaczyć że Ct player nie miał czasu, ponieważ był na galerii mapa mirage ;)  

Także pan wyżej nie przeczytał regulaminu i poczuł się. Nic do ciebie nie mam ale wkurzyło mnie jak dostałem kicka bez powodu i nie mogliśmy normalnie pogadac bo tylko mówiłeś cele mapy :) 

Na pozwolenie @ xBonio.

0:50 h_klef wyzywa *Zero reakcji admina*

1:29 @ mistrzunio5wyrzuca bezpodstawnie gracza Pajinho

W dniu 26.02.2021 o 18:02, mistrzunio5 napisał:

i to prawda z tym kickiem to mnie lekko poniosło

Z mojej perspektywy, szukałeś jakiegoś sposobu na odreagowanie po tym jak Cię czysto zabił, to wg mnie był specjalny kick, a cele mapy to były. Więc po co ten kick?

1:55 Pajinho pyta się @ mistrzunio5za co dostał kicka *Admin siedzi cicho i nie odpowiada*

2:06 *WIDZ* Pajinho‎ : za co mnie kurwa kicknales? - Admin nie odpowiada, ani nic.

*Mało istotne* *NIE ŻYJE* Pajinho‎ : malolat admina ma XDDDDDDDDDDD *Dostaje gaga*

[SourceComms++] king ™: Zakneblowano Pajinho na 60 minut (powód: prowokacja).

9:18 * Gracz Pajinho‎ zmienił pseudonim na King 2iq hltv confirmed *Prowokacja*

https://steamcommunity.com/id/PaiiO/ (Pajinho) - Ban 120 Obraźliwy nick *Nie miał jak go wyzwać, to zmienił nick.*

Mute i gag za prowokację był słuszny, ale kick nie. Co do admina - @ xBonio

Edytowane przez Rastafari

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności