FocuSS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Nadszedł i czas na mnie,raczej nie wroce juz na areneskilla (przeprowadzilem sie do USA) i do grania w gry lecz chcialbym pozegnac te osoby o ktorych bede pamietal i te z ktorymi zawsze bylo smiesznie :] @Lewy najlepszy freestyler jakiego znam,zawsze byla z toba karuzela smiechu Chce podziekowac Wisnii Bakajoko za pomoc przy ruletce itp itd,moze kiedys sie zgadamy na jakiegos jointa dealerze 😜 @ Rast4far1mimo ze byles toksyczny to i tak jestes spokooo morda,oby ci sie udalo na admina jb #1 @ Kopeki @ SebOwieczkaczasami mieliscie kija w dupie ale zycze wam wszystkiego dobrego w roli admina :~D @Paweli @gafan za wspolne granie w gangu,jestescie super ziomkami. @Tigersclawtez jestes super kumplem,pozdro @Hiroswietnie spiewasz na tsie,trzymaj sie stary @P4TRYKmimo ze bylo pare spin to i tak wydajesz sie mega spoczi,logopeda ci sie przyda xD no i @wdsaxapomogles mi uzbierac fajki na kazdy model praktycznie,mielismy super duo,dobre i zle chwile zycze ci wszystkiego dobrego mordo pozdrawiam was wszystkich,trzymajcie sie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Nie oczerniaj mnie , BYŁEM, teraz nie jestem xd Cześć Edytowane 26 Lutego 2021 przez Rast4far1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 takie pytanie kim ty jestes ?, ale siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 elo Lepiej żebyś nie wrócił 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 cześc :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 bay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 czym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Papatki :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Te ja to jestem eniem v2 Nara grubasie wez kiedyś napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi