__ninus__ Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Nick:♕BOOM♕ Nick admina:bot Długość bana: Permanentny Data i godzina: 25/02/2021 Serwer: Retakes #2 Powód bana:Aimbot a grałem czysto bez żadnych czitów Mapa:Train Cześć odstałem bana za czity na serwerze Retakes #2 a grałem czysto proszę o unbana godzina : 21:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 @__ninus__podaj mi godzinę to zobaczę to demko żeby act czasu nie zajmować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__ninus__ Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 41 minut temu, mistrzunio5 napisał: @__ninus__podaj mi godzinę to zobaczę to demko żeby act czasu nie zajmować 21:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Widać wh już w 2minucie demka wcelowany przez ściany nawet się nie kryjesz brak UB. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi