Rastafari Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Na Serwer JB1 nie dostałem Tiary, A na JB 2 mam tiarę, a na dwóch serwerach miałem tego skina. można jakoś to wyjaśnić? Chciałbym na JB1 mieć też tiare. Można przenieść mi ten model na jb1 czy coś w tym stylu? @ xBonio Nie chcę oszukiwać, ale z tego co wiem, model na jb 1 *jego kredyty* przewalilem tak samo na jb2 tylko ze do gangu wplacilem chyba o ile sie nie myle. @ xBonio Miałem ten model na JailBreak'u 1 i na JailBreak'u 2. Model został usunięty ze względu na propozycję, dzisiaj został dodany. Kredyty z tego modelu *25000 fajek* Przewaliłem na ruletkę, a na JailBreak #2 Wpłaciłem do gangu. I teraz wyszło, że na JB 2 mam ten model, a na JB 1 nie mam. Szczerze sam nie rozumiem tego, co się stało. @ xBonio To co mogę z tym zrobić? Edytowane 23 Lutego 2021 przez Rast4far1 Dodaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nie rozumiem. Po edycie: Takie zdarzenie nie jest możliwe. Bo zakładając, że kiedyś ten model był, został usunięty i teraz jest znowu. To na 100% miały różne ID, przez co nie mogłeś teraz go dostać. Modelu już nie będzie. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi