antos Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nick: ❤Mrω3αℓℓу❤ Nick oskarżonego: Dank Opis sytuacji: Gdy grałem na serwerze pierwsze kilka miesięcy Dank był administratorem, napisałem podanie. (ODRZUCONE) na serwerze Dank powiedział:"Dopóki ja tutaj gram, nie będziesz nigdy adminem" dlaczego tak powiedział? bo wtedy byłem nieznośnym graczem(co się zmieniło), dlatego twierdze że Dank, uwziął się na mnie i dlatego odrzuca moje podania( linki: nr1: nr2: Pod pierwszym podaniem miałem znaczną przewage głosów na tak mianowicie z 17 głosów, 16 było na tak. Serwer: FORUM Dowody: Nie posiadam dowodów, tego zajścia sprzed roku, ponieważ forum przeszło reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Patrząc na twoje zachowanie, nie dziwię się Dankowi. Gdy grałem na hns pamiętam Cię tak samo jak Dank. To, że nie dostaniesz admina póki on ma O@ to tylko twoja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jego serwer, jego decyzja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi