Boruś Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nick:borek Nick oskarżonego: Sapiz Opis sytuacji:Admin grozi banem za zrashowanie pałaców, po czym obraziłem go nie wiedząc że to admin. Po tej sytuacji dostałem gaga na 30min. Uważam że to niestosowane by admin groził banem nawet w celach żartobliwych. Proszę o ostrzeżenie i kontrolowanie admina albo odebranie uprawnień. Serwer: 3MAPS Dowody:16:25/30 mapa de_mirage 1 runda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapizyard Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dostałeś gaga za obrazę tu się zgodzę. Nie wiem czy jesteś pierwszy raz na serwerze czy coś,że składasz skargę. Poczucia humoru trochę Nikogo nie zbanuję za nic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nie jestem pierwszy raz, może jestem dziwny zbyt dojrzały nwm ale mnie to nie bawi więc proszę to odebrać jako ostrzeżenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukeass Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Byłem w tym momencie w ktorym to sie stalo i moim zdaniem slowo "ban" to nie to samo co "zaraz masz bana" wiec moim zdaniem skarga nie jest stosowna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 2 godziny temu, Boruś napisał: po czym obraziłem go nie wiedząc że to admin Słowo klucz "ban" możesz potraktować jako ostrzeżenie abyś nie łamał regulaminu ponownie. Odrzucona do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi