sus Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199001884056/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198986765550 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) _ Kubik_ Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Uważam, ze dostałem bezpodstawnego bana na 2dni. Według mnie nie zasługiwałem na niego, iż nic złego nie zrobiłem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Na pv na discordzie Data i godzina zdarzenia: 14.02.2021 11:05 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kubik_ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Po 1.Dostałes bana za nadmierne proszenie o fajki w wiadomosciach prywatnych jak i na serwerze Po 2.Jaka sytuacja z Discorda? Na discordzie mnie wyzywałeś i mówiłes jak to mnie dojedziesz. Po 3.Użytkownicy skarżą sie na ciebie za to ze kazdego wyzywasz. Jak dla mnie powinieneś dostac tego bana na owiele dłużej niż dwa dni ale nie mam dowodów na całą reszte więc nic z tym nie zrobie :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 52 minuty temu, _Kubik_ napisał: Po 3.Użytkownicy skarżą sie na ciebie za to ze kazdego wyzywasz. Dowody? @ _Kubik_ Przedstaw dowody z sytuacji które wydarzyły się na serwerze abym mógł rozpisać demo Czy za to mogłeś dać bana zdecyduje @ Gacek_Wacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Sprawa została wyjaśniona z adminem na ts, gracz dostał ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi