dunk Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) hubert Nick admina:(od którego dostałeś bana) Bot Długość bana:(Czas bana) 1msc Data i godzina:(dostania bana) 23:03 8.02.2021 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) OnlyMirage Powód bana:(podany przez admina) AutoBH Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirage Ogólnie to myślę, że AntyCheat wykrywa to u mnie przez mój Internet ponieważ ja nie posiadam Routera podpiętego do -> Komputera tylko mam Adapter , który jest Wzmacniany przez Wzmacniacz też od tej samej Firmy. Z Moim internetem jest tak, że tylko wieczorami mogę pograc bo tylko wtedy nie mam Pingu. Rano gdy chcę coś obejrzeć musze oglądać w 144p bo i tak mi laguje. Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Byłeś na serwerze dwie rundy z czego stałeś afk i tylko machałeś celownikiem po czym dostałeś bana UB. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi