FocuSS Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nick: przystojniak roku i .::FocuS::. Imię: Oskar Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem codziennie na serwerze (gram z 16/17h na dobę),ponadto jest zima i nigdzie praktycznie nie wychodzę.Myślę,że mogę pomóc administracji z racji że jest ich aktywnych naprawdę mało.Czasami jest bałagan na serwerze jak np.dzisiaj na mapie Obama (godzina gdzieś 15/16) każdy krzyczał,wyzywał jeden drugiego a admina żadnego nie było.Może i czasami się zdenerwuje i napiszę coś głupiego albo powiem ale szybko się uspokajam i przepraszam tą osobę.Jeżeli się dostanę na posadę Moderatora JB #1,doprowadzę serwer do porządku. Doświadczenie w moderowaniu: W roku 2017 przyjęto mnie pierwszy raz na admina.Grałem jeszcze w Cs 1.6 i był to jeden z największych wtedy serwerów Jailbreak w Polsce (dla ciekawskich C****pl).W 2018 roku zostałem Adminem na N****l,ale zrezygnowałem bo miałem egzaminy dla 8 klasy. Ile czasu poświęcam forum dziennie:od 4 do 12h Coś o sobie: Tak jak już mówiłem nazywam się Oskar,będę miał w kwietniu 17 lat.Jestem sympatycznym chłopcem,lubię poznawać nowe osoby i współpracować z nimi.Za rok będę zdawał prawko więc pisz,wyskoczymy na jakiegoś jointa lub do baru na piwko :). Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Szczerze mówiąc to teoretycznie nic,ale na Jailbreak czasami udało mi się pomóc administracji w wykryciu cheatera który latał na wh lub innych wspomagaczach. Kontakt: ts,dc: pvpaxe#5654,miałem gadu gadu lecz już nie posiadam. Pozdrawiam cały Jailbreak #1 ~Focus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Czwórka obecnych moderatorów nieźle sobie radzi, a Tobie chodziło o admina na JB. Zły dział, zły wzór - napisz podanie za tydzień. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi