Shizuo Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Nick: Shizuo Nick admina: KR3IZOL Długość bana: permanentny Data i godzina: 2021-02-06 18:37 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Dostałem bana prawdopodobnie po tym jak zabiłem z awp admina na shorcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @ KR3IZOL Rozpisz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizuo Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Dobra 1. Popełniłem błąd nie zabiłem Kreizola na shorcie(był w tym samym teamie) pomylił mi się on z innym graczem 2. o co chodzi z rozpisaniem demka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR3IZOL Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 o kurde sorry shizuo nie ciebie mialem banowac dajcie mu unbana przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi