Karakann Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Nick: Karakan Nick admina: wiadro Długość bana: permanentny Data i godzina: 2021-02-06 00:12 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Po akcji na midzie w której zrobiłem chyba 5k Admin wiadro zaczął mi zarzucać cheatowanie. Nie pofatygował się nawet wejść na spekta. Proszę o obejrzenie demka i unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @ Wiadereczko Rozpisz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiadereczko Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Wiec sprawa wyglada tak: Od ranu widac na demku ze Karakan ma movement "bota", robi naprawde dziwne kille W 7 rundzie Karan wyskakuje na mida na full fleshu, co w najmniejszym stopniu nie przeszkadza mu w zabiciu innego gracza W 9 rundzie Karakan wyszedl od razu wcelowany w standard nie dostajac infa ze ktos tam jest Moim zdaniem uzywal w tamtym meczu no flesha oraz wh, tym bardziej utrzymuje mnie w tym to, iz ma on calkowicie nowe konto co tylko ulatwia sprawe Jednym slowem, ziomek otrzymal slusznego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Chodzisz wcelowany przez ściany i zabijasz wh, antyf nie ma Brak UB. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi