Koncu Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nick: Koncu | ArenaSkilla.pl Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze mało kiedy jest jakiś admin, serwer potrzebuję pary rąk do pomocy.W dodatku jako administrator jestem obyty. Doświadczenie w adminowaniu: Admin na wielu serwerach na tej sieci. Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano,wieczór Link GT: *KLIK* Znajomość SM:6/10 Link do profilu Steam: *KLIK* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Trochę za krótko grasz na serwerze moim zdaniem, aby składać już podanie, zapoznaj się z ludźmi i wróć ponownie Na 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 6 minut temu, Zerdix napisał: Trochę za krótko grasz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na tak +ogarniety +malutko adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Tak +mało adminów +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Zerdix napisał: Trochę za krótko grasz na serwerze moim zdaniem, aby składać już podanie, zapoznaj się z ludźmi i wróć ponownie Na XDDDDDDDDDDD tak + ogarnięty +mutacja Edytowane 5 Lutego 2021 przez Kopek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na tak +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 na tak(okres próbny) +wiek +sm - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 na tak +doświadczenie +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na tak +wiem +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi