MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Nick : mroku Nick admina oskarzonego : hemoglobina sytuacja: slay gracza ktory kampil w gierze na ffa, chyba nie ogarnia Serwer jailbreak mapa jb_long_final godzina : 21 40 ok. Edytowane 26 Lutego 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak po pierwsze zrobiłem to nieumyślnie po drugie przeprosiłem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Tak po pierwsze zrobiłem to nieumyślnie po drugie przeprosiłem go masz admina i nie wiesz ze na zabawach wolno kampic w gierze serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zrobiłem to NIEUMYŚLNIE przypadkiem missklick nagle odpaliło mi się menu admina i klikając cyfry jak próbowałem zmienić broń to go zabiłem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 5 minut temu, Hemoglobina napisał: Zrobiłem to NIEUMYŚLNIE przypadkiem missklick nagle odpaliło mi się menu admina i klikając cyfry jak próbowałem zmienić broń to go zabiłem Missclick? Sam powiedziałes ze nie wolno kampic w gierze wiec po co sie tłumaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak mi się wydawało ale to nie zmienia faktu że zabiłem go przypadkiem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) "Nie będę degradował admina za slaya... Upomnienie." A tak serio to jak takie sytuacje z bezpodstawnym slayem się powtórzą większość razy to@ Hemoglobina dostanie degrada. Edytowane 27 Lutego 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi