endrju Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Lewy3/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Lewy Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) faworyzacja graczy 2 razy, tt zabija ct na oczach wardena i innych terrorystow a ct'cy nawet nie strzelają, warden tak samo i pyta się czy chce powrócić, moge sie założyć ze inną osobę by zabił ale był to czupss a oni sobie za przeproszeniem liżą du*e caly czas no i ttak Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak Data i godzina zdarzenia: od poczatku mapy1,3 runda chyba 04.02.2021 okolo godziny 16:10 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) podczas trwania 1 rundy i podczas trwania 3 rundy mapa jb_facebook 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Dałem powrócić czupsowi bo sie zapytał a nikt nie pytał czy może wracać więc mu pozwoliłem. co do sytuacji poprzedniej skapnołem że nie mogłem mu dać powrócić i go zabiłem. Jb.lego 16:45 około Endriu "co ty odpi***alasz ka**racie pie*****ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrju Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Lewy napisał: Dałem powrócić czupsowi bo sie zapytał a nikt nie pytał czy może wracać więc mu pozwoliłem. co do sytuacji poprzedniej skapnołem że nie mogłem mu dać powrócić i go zabiłem. Jb.lego 16:45 około Endriu "co ty odpi***alasz ka**racie pie*****ny Czekam na niby mute z mapy lego, dla osoby ktora dala ctvoteban a byl freeday i dopiero do ct wszedlem, powiedzialem tak bo chyba tigersclaw zaczal cos pyskowac i wyzywac i powiedzial chyba ze mi sie nalezy czy cos takiego a byl dopiero fd XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 lewy- faworyzacja - ctban 60 endriu - obraza 120 mute czups - obraza - 240 mute wiśnia bakajoko - naduzywanie - 60 mute ctbana dostałeś za wchodzenie do ct bez kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi